Verzenden & Retourneren

Wanneer u een bestelling via onze website heeft geplaatst, wordt deze op de aangegeven wijze bezorgd.

Afhalen
Heeft u gekozen voor afhaling, dan ontvangt u een mail met de datum vanaf wanneer de goederen kunnen afgehaald worden.Betaling is in contanten op het moment van afhaling (geen cheques, bancontact of creditcards). Of u betaalt op voorhand d.m.v. overschrijving. In dat geval wordt u verwittigd wanneer wij uw betaling hebben ontvangen. Afhaling gebeurt op ons adres : Debustraat 11, 8501 Kortrijk (Bissegem)


Verzenden
Nadat we uw betaling hebben ontvangen, wordt uw bestelling verwerkt. De artikelen worden in principe binnen drie werkdagen verzonden. Is dit niet het geval, dan nemen we contact met u op via email. Er bestaat mogelijkheid om te leveren op een ander adres. U geeft dit adres op in stap 1 van het afrekenen.
Kleine pakketjes worden verstuurd met de gewone post. De overige zendingen worden verzorgd door TNT. Zodra uw bestelling verzonden is, sturen wij u een bevestiging per email. De pakketchauffeur zal het pakket een eerste maal bij u aanbieden - normaal - binnen de 24u na de bevestiging van de mail. Bij ontvangst van uw zending zal de pakketchauffeur uw handtekening voor ontvangst vragen. Mocht u niet thuis zijn dan zal de zending nog tot 2 keer worden aangeboden, met kennisgeving door de pakketchauffeur.
Mocht u de zending op een specifieke dag willen ontvangen omdat u die dag thuis bent dan kunt u aan uw bestelling een opmerking toevoegen. Wij zullen de zending de dag ervoor aanbieden bij TNT. Normaliter zal de zending de dag erna worden aangeboden.

 

Verzendkosten
De kosten voor het verzenden worden berekend aan de hand van de bestelde artikelen. En zijn steeds duidelijk vermeld bij het afrekenen. Mocht u hierbij toch nog vragen hebben, aarzel niet ons te contacteren.


Retourneren en Service
Uiteraard mag u de bij Olieve gekochte artikelen retour zenden, indien deze bijvoorbeeld niet conform de bestelling zijn. De kosten voor het retour sturen van de artikelen zijn voor u, de klant. Bij terugbetalen van artikelen wordt dus alleen het aankoopbedrag terugbetaald. Ongefrankeerde zendingen worden door ons geweigerd.


Condities retourneren
U dient binnen 8 dagen na ontvangst van de bestelling uw retour aan te melden per email (via de knop CONTACT), m
et vermelding van het ordernummer, de artikelen en de reden waarom u wenst te retourneren.
Het te retourneren artikel moet binnen 5 werkdagen na aanmelding van de retour door ons ontvangen zijn.

Artikelen
De teruggestuurde artikelen moeten nog voorzien zijn van labels en moeten nog in originele verpakking steken. Geopende of gebruikte artikelen worden door ons niet teruggenomen.


Retourzending geschiedt op eigen risico. Wij raden dan ook aan de retourzending via de pakketservice van TNT-post te laten plaatsvinden.

 

Verwerking van uw retourzending
Uw retourzending zal na ontvangst door Olieve, per email bevestigd worden. Het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen, zal worden gecrediteerd in de vorm van een bankbetaling.


Bestellen van vervangend artikel bij een retourzending
Indien u een artikel wenst om te ruilen, verzoeken wij u eerst het te retourneren artikel aan te melden en vervolgens het gewenste artikel te bestellen via de normale bestelprocedure op onze website.

 

Terug
Olieve BE0440.088.802 Copyright © 2012 olieve.be. Powered by Zen Cart