Scampi met zalm 'Olieve' - para picar (tapa)

Ingredinten:

  • enkele plakjes gerookte zalm
  • 10 scampi
  • 125 g ricotta
  • 1 2 el Baie Rose

Bereiding:

Stoom de scampi 7 minuten. Of bak in een weinig (citroen-gember) olijfolie.
Meng de Baie Rose door de ricotta tot een smeuige, homogene massa.
Bestrijk de plakjes gerookte zalm met dit mengsel. Snij in repen (de breedte van een scampi).
Leg er een scampi op. En rol op.

Serveertip:

Heerlijk als amuse. Steek er een prikker op. Of leg wat gemengde sla (fijn gesneden) op een klein bordje met daarbovenop de scampi.
Is ook lekker zonder scampi ! Laat in dat geval de opgerolde zalmin de koelkasten snijd voor het serveren in schijfjes.


Olieve BE0440.088.802 Copyright © 2012 olieve.be. Powered by Zen Cart