Pastaslaatje met zongedroogde tomaat en gebakken chorizo

Ingredinten:

  • 500 g pasta
  • 150g zongedroogde tomaatjes op olie
  • 4 el zonnebloempitjes (geroosterd in een droge pan)
  • rucola 100 g (mag ook meer zijn)
  • 4 lente-uitjes
  • 200 g chorizo
  • mayonaise of zure room (250 ml)
  • Italiaanse kruiden
  • 6 elKruidenolijfolie Basilicum Les Olades

Bereiding:

Pasta beetgaar koken en laten afkoelen.
Snij de chorizo (indien niet zo gekocht) in schijfjes. Leg op een ovenplaat en bak 8 minuten in de voorverwarmde oven op 200C. Laat afkoelen.
Snij de tomaatjes in reepjes. Hak de lente-uitjes fijn.
Meng de mayonaise (of zure room) met de basilicumolie.
Doe alles in een grote schaal en meng goed. Breng op smaak. Bewaar in de koelkast (hoe frisser hoe beter) tot gebruik.

Serveren:

Op de brunchtafel. Of als lunch. Of licht avondgerecht.


Olieve BE0440.088.802 Copyright © 2012 olieve.be. Powered by Zen Cart