E-Waardebon Veelgestelde vragen

Versturen van de E-Waardebon

Voor het versturen van een E-Waardebon als verrassing of teken van waardering aan familie, vrienden, bekenden of zakenrelaties dient u een tegoed te hebben in uw E-Waardebon Account. Dit kunt u controleren door u aan te melden met uw profiel bij uw Account. Alleen als u een tegoed heeft treft u dit onder het kopje E-Waardebon Account aan, anders wordt dit kopje niet getoond. Indien u geen tegoed heeft kunt u in onze winkel een E-Waardebon kopen en deze op uw Account laten bijschrijven.

Er zijn 3 manieren om een E-Waardebon te versturen:
  1. U gebruikt de link die zichtbaar is in deze sectie "Veelgestelde vragen E-Waardebon". Deze link wordt zichtbaar nadat u zich heeft aangemeld met uw profiel bij uw Account.

  2. U gebruikt de link die zichtbaar is in uw winkelwagen. Deze link wordt zichtbaar nadat u zich heeft aangemeld met uw profiel bij uw Account. Via deze link komt u op de "Verstuur E-Waardebon" pagina.

  3. U meldt zich aan met uw e-mailadres en wachtwoord. Vervolgens gaat u naar uw Account. Onder het kopje E-Waardebon Account treft u een link aan naar de "Verstuur E-Waardebon" pagina.
Via bovengenoemde link komt u op de "Verstuur E-Waardebon" pagina. Hier treft u een overzicht van uw tegoed. Wanneer u een E-Waardebon verstuurt vragen wij u de volgende informatie te verstrekken:
  1. De naam van de ontvanger van de E-Waardebon.
  2. Het e-mailadres van de ontvanger van de E-Waardebon.
  3. De waarde van de E-Waardebon
    (Aandachtspunt: u hoeft niet de volledige waarde van uw tegoed in uw E-Waardebon Account te sturen.)
In de e-mail krijgt u de mogelijkheid een korte boodschap aan de ontvanger te schrijven. Wij vragen u nadrukkelijk om te zorgen dat alle informatie die u verstrekt compleet en correct is. Voordat u de e-mail definitief kunt versturen, krijgt u een overzicht van de door u verstrekte informatie. Indien deze informatie compleet en correct is kunt u daarna de e-mail versturen en anders kunt u de foutieve of ontbrekende gegevens nog wijzigen en aanvullen. Daarna kunt u de e-mail definitief versturen.
Terug

Voer uw E-Waardebon inwisselcode in:
Olieve BE0440.088.802 Copyright © 2012 olieve.be. Powered by Zen Cart